Apparaten en accessoires
Appeltaart
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten75 g
-
meel plus iets extra voor het bestuiven150 g
-
zout1 snuifje
-
¼ tl natuurlijk vanille-extractvanillesuiker, huisgemaakt½ tl
Topping
-
appels (bijv. Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippeling, Gravenstein)900 - 1000 g
-
suiker30 g
-
ongezouten boter10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2 g
Calorieën
915 kJ /
218 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bessenmousse
4 Std. 50 Min
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Kruidenboter flatbreads
35 Min
Baba met rum
Keine Bewertungen
Pruimentaart
1 Std. 30 Min
Eenvoudige appeltaart
45 Min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 Std. 15 Min
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Knapperige koekjes
1 Std. 30 Min
Appelcake
1 Std.